Martijn lammers

Martijn Lammers is zelfstandig praktijkmanager en eigenaar van INDELIJN Eerstelijns Praktijkmanagement.

Opleiding en ervaring

Martijn is afgestudeerd Analytisch Chemicus, met als specialisatie chemometrie. Tijdens zijn afstuderen heeft hij chemische processen gemodelleerd voor de optimalisatie van industriële productieprocessen.

Na zijn studie is hij aan de slag gegaan als chemisch analist bij diverse onderzoeksinstellingen. Al vrij snel ontdekte Martijn dat zijn hart meer lag bij kwaliteitsmanagement; daar heeft hij zich sinds 2005 met veel toewijding mee beziggehouden. Hij is bekend met diverse managementcontrole- en kwaliteitssystemen, normen en richtlijnen.

In diverse organisaties heeft Martijn wet- en regelgeving geïmplementeerd in bedrijfsprocessen en deze vertaald naar praktische, en bruikbare procedures.

Martijn heeft ervaring met het meten van kwaliteit, onderzoek, adviseren en het vinden van consensus tussen alle belanghebbenden. Daarnaast heeft Martijn uitgebreide ervaring met informatiebeheer, informatiebeveiliging en kwalificatie van systemen.

Praktijk

De partner van Martijn is huisarts en heeft sinds augustus 2015 haar eigen praktijk. Martijn is nauw betrokken geweest bij de praktijkovername en is vanaf 1 januari 2018 praktijkmanager voor diverse praktijken. Lokaal is hij verantwoordelijk voor het vergroten van de kwaliteit van de organisatie van de huisartsenvoorziening en de borging hiervan.

Er worden goede contacten onderhouden met diverse huisartsengroepen en de zorggroep Beter in de Bommelerwaard. Samen met praktijkmanagers uit de regio bouwen we aan betere bedrijfsmatige ondersteuning van samenwerkingsverbanden tussen zorgnetwerken en andere zorgaanbieders.

Persoonlijk

Martijn is geboren in 1976 en woont in Zaltbommel samen met zijn partner en zijn drie kinderen.

Hij heeft een passie voor dans, hoewel hij dat al enige jaren niet meer actief doet. Daarnaast ontwikkelt hij experimentele, maar praktische softwaretoepassingen voor diverse doeleinden.

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met computer games en motorrijden.

Als u hem beter wilt leren kennen, komt hij graag persoonlijk kennis maken. Bel, Skype, of stuur een bericht om een afspraak in te plannen.